Doprava od 5000,- ZDARMA | 4% sleva po registraci na IČO | Výroba do 48 hodin v pracovních dnech | Doprava CZ+SK do 1-2 dnů

+420 608 658 708
+420 608 658 708 Po–Pá: 7:00–15:30
Košík 0
0 Kč
Košík 0
Menu

Podmínky ochrany osobních údajů a GDPR

1. Udělujete tímto souhlas společnosti Packung s.r.o. Horní Věstonice, Jabloňová 225, PSČ 691 81 , IČ: 02278235, zapsané ve veřejném rejstříku vedeném u Krajského soudu v Brně oddíl C, vložka 80722 C, (dále jen „Správce“), aby ve smyslu zákona č.101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů (dále jen „zákon o ochraně osobních údajů“) zpracovávala tyto osobní údaje:

jméno a příjmení,
e-mail,
telefonní číslo.

v případě uzavření objednávky u firem pak:

IČ,
Název,
DIČ,
Jméno,
Příjmení,
Ulice a číslo popisné,
Obec,
PSČ,
Stát,

 

2. Jméno, příjmení, název společnosti, telefonní číslo a e-mail je nutné zpracovat za účelem vyřízení vašeho dotazu nebo poptávky. Tyto údaje budou Správcem zpracovány po dobu pravděpodobného trvání vašeho zájmu (maximálně 5 let) nebo po dobu trvání spolupráce.

3. S výše uvedeným zpracováním udělujete svůj výslovný souhlas. Souhlas lze vzít kdykoliv zpět, a to například zasláním e-mailu na info@box48.cz nebo dopisu na kontaktní údaje společnosti.

4. Zpracování osobních údajů je prováděno Správcem, osobní údaje však pro Správce mohou zpracovávat i tito zpracovatelé:

Google Ireland Limited – využíváme balík aplikací Google Suite Apps pro e-maily a kancelářský balík.
Wedos Internet a.s. – data z poptávkového formuláře můžeme dočasně uložit na server, abychom dokázali řešit případné problémy s roboty a poštovním serverem.
Případně další poskytovatelé zpracovatelských softwarů, služeb a aplikací, které však v současné době společnost nevyužívá.

5. Vezměte, prosíme, na vědomí, že podle nařízení (EU) 2016/679 (zvané GDPR) a zákona o ochraně osobních údajů máte právo:

vzít souhlas kdykoliv zpět,
požadovat po nás informaci, jaké vaše osobní údaje zpracováváme,
požadovat po nás vysvětlení ohledně zpracování osobních údajů,
vyžádat si u nás přístup k těmto údajům a tyto nechat aktualizovat nebo opravit,
požadovat po nás výmaz těchto osobních údajů,
v případě pochybností o dodržování povinností souvisejících se zpracováním osobních údajů obrátit se na nás nebo na Úřad pro ochranu osobních údajů.

6. Souhlasím s tím, že při odeslání kontaktního formuláře bude spuštěna služba Google reCAPTCHA, která ověří, že nejste robot. Odesláním souhlasíte i se zásadami ochrany soukromí a smluvními podmínkami společnosti Google.

Potřebujete poradit? Zavolejte Elišce

Po–Pá: 7:00–15:30
+420 608 658 708

Po–Pá: 7:00–15:30

Odpovídáme do 2 prac. dnů
info@box48.cz

Odpovídáme do 2 prac. dnů

Potřebujete individuální výrobu většího množství obalového materiálu?

Potřebujete individuální výrobu většího množství obalového materiálu?

Společnost Packung jako provozovatel služby BOX48.cz pro vás může být spolehlivým partnerem pro optimalizaci obalů a obalového materiálu. Poskytujeme kompletní servis a sortiment v obalovém hospodářství – speciálně pak na průmyslové balení a optimalizaci paletových jednotek.

Nemusíte řešit minimální množství
Nemusíte řešit minimální množství

Výroba krabic od 1 kusu

Vyrábíme tisíce krabic do 48 hodin
Vyrábíme tisíce krabic do 48 hodin

Výroba funguje v pracovní dny

Využijte slevu 4% po registraci
Využijte slevu 4% po registraci

Praktické výhody a poradenství

Nejsme ekologicky naivní
Nejsme ekologicky naivní

Šetříme papír tam, kde je spotřeba

Packung s.r.o., Jabloňová 225, 691 81 Horní Věstonice, www.packung.cz

Přejít do košíku